Posted on

De stad Amsterdam, iemand die niet slapen

De stad Amsterdam, iemand die niet slapen

Het liss van dichtbij liggen Kauikenhof één van ‘ s werelds meest prachtige openbare park. In 1949, de ui planten telers tutorial plaats als het was opgericht en is vandaag de dag ongeveer zes miljoen planten leven hier, verzorgde tuin. Het park is vanaf eind maart tot eind mei schijnen een schitterende narcissen uit játszitoktól en de vele speciale speciale tulpen uit. Het seizoen aan het begin van de japanse kersen en de azalea ‘ s en rododendrons schitterende bloemen kunnen worden gezien.

wat lekkernijen Amsterdam en Rotterdam zich verbergt

wat lekkernijen Amsterdam en Rotterdam zich verbergtDen haag Ongeveer een half miljoen inwoners Humping, Nederland de derde grootste stad (Amsterdam en Rotterdam), en ook de hoofdstad van het land. In verschillende andere talen en met andere benamingen om te voldoen aan de naam van de stad: de duitse Den Haag, het franse La Haye, in het engels den Haag. De officiële nederlandse naam ‘s-Gravenhage, wat betekent dat de graaf hek. De gewone nederlandse taal, maar alleen Den Haag als hij over praat.

In den haag zijn meer dan 700 jaar oude stad. Naam van het eerste 1242 in: Die heks in. I. Thierry friese graaf was hier de jachtgebieden, misschien is dit hedge over de omgeving. Later, bij II. William, Nederland, de graaf van een duitse koning was gekroond, breidde het kasteel, várkastéllyá gemaakt naar de voormalige jachthuis. De zoon zette de bouw, enkele decennia later, in Beieren, Albert bracht het naar de rechtbank. Het kasteel uitvalsbasis in de stad is toegenomen. In 1586 de spaanse overheersing in opstand kwamen tegen de duitse laagland provincie van de orde te verzamelen hier. En later ook in den haag kasteel muren zegel en Nederland, Zweden en Engeland, triple alliantie van louis XIV. Louis de franse koning.

U Nederland provincie, die is den Haag de hoofdstad werd veel rijker en krachtiger was de nederlandse “gouden eeuw” in de tijd, als de stad – dit verklaart dat de Haag is niet een voorrecht voor die mensen graven steden. Interessant, Bonaparte, Louis, de broer van Napoleon die was de keizer van de fransen, de Nederlandse koning, hij verleende de eerste voorrecht met de Humping, hoewel u voor het eerst in Utrecht, later in Amsterdam gelegen. Willem van oranje tot de nederlandse troon verplaatsen als gevolg hiervan werd de Haag is de hoofdstad van het land. Zoon, II. William verder ontwikkeld en verfraaid in de stad.

eeuw van het einde van een hele serie van vredesconferentie in den Haag in de naam. De eerste russische voorstel werd in 1899, in mei, van de 26 landen met de deelname van de “armen-reductie en de rust te waarborgen”. In 1907, president Theodore Roosevelt ‘ s initiatief in 44 landen en vertegenwoordigers van de hier besproken, belangrijke internationale juridische regels van de overeenkomst van de oorlog over. In 1929 en 1930 een belangrijke internationale conferenties scene van den Haag, wat is de wereld-beroemde vredespaleis een jaar van de eerste wereldoorlog voor de uitbraak, 1913, in augustus. Op deze dag, hier voldoet aan de internationale hof van justitie en kan hier worden gevonden de internationale juridische academie.

In de tweede wereldoorlog is de stad veel geleden van de nazi-invasie van de geallieerde luchtmacht bombardementen uit. Hele stadswijken zijn aan het verdwijnen, die op zijn beurt maakte het mogelijk de bevrijding van de post-moderne stadsplanning en goed-gedachte-uit de wederopbouw. Den haag stemming is dus veranderd; het is niet langer de rustige, maar toch elegante stad, die vóór 1940. Op dat moment, het koninklijk hof het personeel van de ministeries ambtenaren en buitenlandse diplomaten met heel veel, uit de koloniën zich met pensioen, maar rijke mensen woonden in den Haag.

wat te bezoeken in Amsterdam

wat te bezoeken in AmsterdamIn 1900, den Haag scheiden om ze scheveningen uit het bos van de vn. bosjes werd gekozen voor de hoofdstad naar de badplaats. Humping naar het noorden sindsdien de nieuwe stedelijke wijken werden gebouwd, de hele weg naar Scheveningen. Het zuiden is ook veel moderne huizen accepteren ongeveer honderdduizenden haag bewoners. De grote bouw een opvallende, moderne nederlandse architectonische stijl ontwikkeld.

Den haag Centraal station vanaf het Hollands spoor uit het brede spu om de Buitenhofhoz. Letterlijk vertaald buitenste voorhof is de naam van dit grote plein, dat is in den Haag het hart als we kunnen, omdat niet alleen de banken en restaurants, winkels en openbaar vervoer-knooppunt ze slecht, maar de wereld-beroemde Binnenhof nabijheid.

Echter, voordat de nederlandse gouverneur en van de orde van de zetel van een bezoek aan queens, de Gravenstraat is een gezellige kleine ruimte, de Groenmarktra, de voormalige groente markt, waar het Oude Stadhuis en de Grote Kerk.

Het Oude Stadhuis, het Oude Stadhuis, in 1565, de 18. en 19. eeuw opnieuw en opnieuw veranderd. In 1565 werd gebouwd in de haagse magistraat vorige hoofdkwartier, dat werd ook herbouwd, omgezet naar de 18. en 19. eeuw, en de 20. eeuw probeerde de oorspronkelijke vorm terug te keren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *